Voorstellingen

Het geheim van de bieb

Geheim van de bieb

Er is iets bijzonders aan de hand in het huis van de tovenaar. Zelf is hij verdwenen, maar de boeken zijn nog steeds even leuk. Een boek is wel extra bijzonder. Met deze geheimzinnige puzzeltocht neemt PeAnuts een prinses, een troubadour en een heleboel kinderen mee in een muzikale speurtocht door de bibliotheek. Ga ook mee, en ontdek het geheim van de bieb.

Doelgroep: kinderen van 6 tot 12 jaar

 

De koning in de bergen

Koning in de bergen

De dochter van de koning gaat op reis. Op zoek naar haar echte prins. Onderweg maakt ze van alles mee en komt ze heel wat vrienden tegen. Maar of ze nou uiteindelijk die prins ook echt ontmoet...?

Doelgroep: 4 tot 12 jaarDe prins en het witte paard

De petemoei van deze prins schenkt hem een prachtig wit paard en een toverfluit. Daarmee maakt hij natuurlijk van alles mee, tot in het bijzondere land met de bijzondere prinses.

Doelgroep: 4 tot 12 jaar

 

Toverdoos

De toverdoos zit vol verassingen en liedjes. Wat komt er allemaal uit? Wie zingt en danst er mee?

Doelgroep: kinderen van 1 tot 4 jaar

 

Tirza

een kerstverhaal waarin het meisje Tirza het avontuur van haar leven meemaakt. En niet alleen van háár leven. Sfeervol kerstverhaal met dat een nieuw licht werpt op de aloude gebeurtenis. Dit verhaal wordt ook verteld op een avond(middag)vullend kerstprogramma voor verenigingen of tehuizen waarbij prachtige, bereoemde en minder bekende kerstliederen worden gespeeld en gezongen.

 

De maanprinses

Een pakkend verhaal voor kinderen en ouders waarbij de prinses zo graag wil vliegen om het prachtige land van bovenaf te bekijken. Iedereen gunt het de mooie prinses, maar of het ook echt zal lukken?

 

Pluizemuis

Pluizemuis

Pluis de muis woont in een prachtig holletje. Het is er groot en ruim en fijn. Groot genoeg om er te spelen met heel veel andere kinderen. En moedermuis is altijd thuis, dus waarom niet? Als de spinnen een grote hangmat spinnen, gebeurt er iets heel bijzonders.

 

Händel's muziekverhaal

Handel

Twee lakeien uit de sierlijke baroktijd nemen u mee langs allerlei anekdotes over het leven van de componist Händel. Prachtige muziek van Händel' komt voorbij. En de lakeien nemen iedereen mee op reis door Duitsland, Italie en Engeland. Vanzelfsprekend hebben zij zo nu en dan de hulp van het publiek nodig.