Afscheid

Afscheid


Muziek bij een afscheid


Op bijzondere momenten kan muziek extra warmte brengen. Zachte klanken stemmen ons tot nadenken. Herinneringen komen naar boven bij speciale melodieën. Voor iedereen is dit weer een beetje anders, maar waar mensen muziek maken ontstaat een nieuwe sfeer. Juist op momenten van afscheid of herdenking zijn de zachte klanken van de gevoelige instrumenten als cello, harp, lage fluiten en viola da gamba een weg waarlangs de gedachten geleid kunnen worden. Anne Vos en Paul van der Voort spelen in overleg met u diverse genres muziek. Muziek uit de 18e eeuw van o.a. Bach en Händel, maar ook Ierse sfeermuziek en bekende liederen zoals 'What a wonderfull world' of the streets of London'. 

Niets is zo intens als het afscheid nemen van een dierbare. Waar woorden tekort schieten kan muziek dit moment ondersteunen. Bij uitvaartceremonies en herdenkingsbijeenkomsten geeft live gespeelde muziek een stukje eigenheid en bijzonderheid.

Daarnaast spelen Anne en Paul ook voor iemand die de laatste levensfase in is gegaan. Bij een uitvaart gebeuren vaak hartverwarmende dingen die je een dierbare eigenlijk ook bij het leven zou gunnen. Mooie muziek delen met goede vrienden is heel waardevol. Een huiskamerconcert kan gewoon thuis in de woonkamer. Nergens heen gaan, geen drukte. Vraag alleen enkele familieleden / vrienden bij elkaar en Anne en Paul zorgen voor een fijne muziekmiddag met ontroerende en / of juist heel vrolijke klanken.

Muziekstel is er voor u.