Paul en Anne

Anne Vos - Paul van der Voort

Paul en Anne vonden elkaar in de muziek. Zij voelen zich thuis in verschillende stijlen. Van serieus tot mal, met allerlei gradaties daartussen. Beiden ervaren muziek als een feest en stralen dat uit naar hun publiek. Het maakt niet uit of dat publiek twee jaar oud is, tachtig of zestig....

 

Dat de twee musici daarbij werkelijk alles uit de kast halen spreekt dan ook helemaal voor zich. Afhankelijk van het soort optreden werken ze zich voor u met veel plezier in het zweet in de sprankelende en prachtige barokmuziek waarbij ze geen van beiden voor elkaar onder doen. Grote namen als Marais, Bach, Telemann en Albinoni komen weer opnieuw tot leven als Anne en Paul hun nootjes laten zingen.

 

Maar als PeAnuts AnnePeAnuts gaan ze werkelijk helemaal door het lint op werkelijk alle denkbare instrumenten... gamba, blokfluit, cello, ukelele, triangel, harp, contrabas, gitaar en natuurlijk wordt er lekker gezongen. PeAnuts Paul

Alleen maar lol voor musici en publiek maar ondertussen ook prachtige muziek. Zeer geschikt voor basisscholen en humoristische optredens voor jong en oud.

 

 

De volksmuziek is weer een heel ander aspect waar Anne en Paul zich weer zo zichtbaar en hoorbaar in kunnen uitleven. Bij Diddley Tunes wordt genoten van 17e en 18e eeuwse nederlandse volksliederen maar ook volkse versies van Ortiz en andere oude muziek geven de juiste toon aan elk soort fair of (straat)feest. De muziek komt tot klinken op weer een enorme verscheidenheid aan instrumenten waaronder de mandola, de accordeon en de mirliton.